Residence WN

屋主是個好客的人,常有朋友來訪,需要多人可坐的空間,設計時配合本案長向的空間格局,我們在公共空間規劃結合中島的4米長桌,符合使用機能也做為空間的重點。整體是色調對比強烈的現代風格,使用深色木皮並結合石材、鐵件、裱布、玻璃等多種材質,希望呈現比較精緻的設計空間。

Our client likes to entertain and receive guests in his home frequently.  Our goal for this project was to create a space where he could sit his many guests comfortably.  To make the existing elongated space more functional, we designed a rectangular table measuring four meters long connected to the island in the common area, which also serves as a focal point.  This contemporary look was created by using strong color contrasts through combining darker wood tones, metal details, upholstery paneling with glass pieces to create an exquisite and one of a kind space.

01
01
press to zoom
02
02
press to zoom
03
03
press to zoom
04
04
press to zoom
06
06
press to zoom
05
05
press to zoom
10
10
press to zoom
12
12
press to zoom
15
15
press to zoom
16
16
press to zoom
18
18
press to zoom
19
19
press to zoom